2020-07-07 402 views
𓎐𝑯𝑨𝑵𝑫𝑺𓎐要同大家大推呢間良心小店!!首先店員態度服務好好 而且最重要野食好食 佢地其實係一間bar但係妟就會提供野食burger嗰啲 雖然你都可以妟就就飲酒😂.【軟殼蟹牛油果漢堡】w/ 洋蔥圈𓄹𓄹 講左先所有野食都即叫即整 所以要等一陣嘅 首先牛油果用左半個熟得岩岩好 軟殼蟹炸到好香脆 包係烘過個種有蒜蓉包感覺 配上特製芝麻醬汁 好matchymatchy~ 洋蔥圈可以叫必食 係超脆我食到最後都仲係脆的 而且份量又多 點茄汁食好正.【麻婆Mac & Cheese】呢個好驚喜 我以為會芝士搶曬啲味 點知麻嘅程度超乎我想像 唔食得辣嘅人可能會接受唔到 而且好多芝士拉絲好正 芝士充滿鹹香 上邊仲有成串花椒 只係一定要同朋友share食到最後有啲膩.大推呢間 夜晚飲野應該都幾chill~💛
𓎐𝑯𝑨𝑵𝑫𝑺𓎐
【軟殼蟹牛油果漢堡】w/ 洋蔥圈𓄹𓄹