2012-09-06 19 views
今日Lunch跟同事去左一間叫富泰家既餐廳,行到餐廳門口, 雖然鋪仔細細,但都好多人.我地一行6人等左大約10分鐘就有位坐啦.坐低之後,我發現有好不同既野食,有是日午餐,又有撈麵同紅米飯選擇.最後我叫左是日午餐D~紅酒燴牛腩跟紅米飯,同事們就叫左其他撈麵套餐.首先先黎一份飯前水果~西瓜,再黎一杯餐飲~凍低糖紅茶,好快主棻就黎啦,這個紅酒燴牛腩味道不錯,牛腩煮得啱啱好,而且D紅米飯既口感都幾好,可能係因為第一次食既關係,所以我既胃口亦非常好,成個餐都差唔多比我食哂.食完飯之後,到埋單既先發現我個午餐有生果又有餐飲,個價錢都只是 $34,而同事D撈麵套餐都只係$35左右,仲要唔收加一,呢一餐真係一D都唔貴同事果然無介紹錯,所以我決定下次都要再黎試下其他既撈麵.......

Other Info. : 還有,我發現他們即使午飯時間好忙,亦會不時問下D客,需唔需要添飯,夠唔夠汁,味道如何等等...而老闆和店員都非常 nice,即使忙亦保持著服務態度,值得一讚. 服務態度好 + 價錢又唔貴 + 食物又健康+食品種類選擇多,所以大家出開旺角都不妨試一試
2012-09-06
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$35 (Lunch)
  • 是日午餐