2018-07-19 916 views
身為半個大埔人,成日都想搵到新餐廳食,呢間就係上次經過就決定要搵日去食既韓國餐廳!簡單裝修但幾有韓國既風格,仲俾我見到有韓國大媽坐陣,個心即刻好Happy,因為野食應該唔會差半份炸雞 $78炸雞比想像中大份,仲有少量薯條,滿足到愛人~無薯不歡炸雞大約都有6-7件,雞唔算好大件,不過炸粉都唔係好厚,味道唔錯。不過係我地叫左原味所以炸雞面頭無咩特別醬汁,但見到旁邊有人叫左蜜糖炸雞,D蜜糖好吸引魚糕炒粉絲 $68呢款係小妹最鍾意,魚糕煙煙韌韌,粉絲又多配料有牛肉、紅蘿蔔、椰菜等等,最好係粉絲唔會死咸,喜歡食粉絲既我,點會唔鍾意。2個人食岩岩好芝士辣椒醬烤肉紫菜飯卷 $62一開始以為芝士會好大陣奶味,但呢到既芝士係乳酪芝士個種,唔食奶既我都食到,仲要覺得好好味~紫菜飯卷好足料又大大嚿,唔似坊間韓式連鎖店咁咁細件,睇到都覺得好滿足,整個飯卷味道唔錯,現場仲有其他好多飯卷,一定會再去食總括,小妹真係好Happy搵到一間咁好味價錢又唔貴既韓式餐廳,Menu又有好多選擇,最好下次約成班朋友去食就最正,因為可以食多好多款
身為半個大埔人,

半份炸雞 $78

炸雞比想像中大份,仲有少量薯條,滿足到愛人~無薯不歡

炸雞大約都有6-7件,
但見到旁邊有人叫左蜜糖炸雞,D蜜糖好吸引
原味炸雞

魚糕炒粉絲 $68

呢款係小妹最鍾意,魚糕煙煙韌韌,
粉絲又多配料有牛肉、紅蘿蔔、椰菜等等,

芝士辣椒醬烤肉紫菜飯卷 $62

一開始以為芝士會好大陣奶味,
但呢到既芝士係乳酪芝士個種,唔食奶既我都食到,
芝士辣椒醬烤肉紫菜飯卷

芝士辣椒醬烤肉紫菜飯卷