2021-01-02
葵廣小店越開越多,每間都各有特色,要站穩陣腳一定要靠真本事,呢間絕對夠資格😍😍就係位於頂層嘅😀😀~~~齊柏林熱狗🌭️店 ZEPPELIN~~~今次就叫咗兩款Best seller熱狗🌭️、細薯條🍟、牛油粟米🌽杯、飛船小食杯等等😌😌~~~火炙芝士辣肉腸熱狗🌭️~~~打開睇一睇,D芝士多到淹沒左半個熱狗🌭️,粘住埋左個盒一邊😂😂,火炙咗嘅芝士燶燶地、有少少煙熏味!夾埋芝士同香腸一齊食!唔會好辣,真係一絕🤩🤩~~~澳式風情熱狗🌭️~~~呢個本身材料有菠蘿同千島醬,所以味道會比較甜少少,先食個辣熱狗🌭️再食個甜熱狗🌭️,就唔會有膩膩嘅感覺😚😚熱狗嘅香腸都係一樣,入口有彈性、有肉味😍😍細薯條🍟、牛油粟米🌽杯屬於正常~~~飛船小食杯~~~算係炸物嘅雜錦杯,每樣都有少少,洋蔥圈、雞塊薯格!ok 啦😙😙其實食完兩個熱狗🌭️已經好飽,如果兩個女仔叫一個熱狗🌭️加小食已經足夠又平又好味😋😋
就係位於頂層嘅😀😀
~~~齊柏林熱狗🌭️店 ZEPPELIN~~~
~~~火炙芝士辣肉腸熱狗🌭️~~~
~~~澳式風情熱狗🌭️~~~
熱狗嘅香腸都係一樣,入口有彈性、有肉味😍😍
細薯條🍟、牛油粟米🌽杯屬於正常
細薯條
甜粟米
~~~飛船小食杯~~~
飛機小食杯
又平又好味😋😋