2021-04-25 31 views
今日突然好想食豆腐花, 咁啱行過紅磡見 "一豆花" 💲8️⃣ 碗, 唔係唔食丫嘛🤭豆腐花仲有8️⃣款口味 - 紅豆沙 / 薏米白果 / 冰糖 / 桂花冰糖 / 黑芝麻 / 綠豆沙 / 花奶 / 薑汁😋 有選擇困難症既我, 二話不說, 買齊8️⃣個味返屋企同趙生趙bb 趙婆婆一齊慢慢嘆🤭豆腐花好滑嘟嘟, 趙c9 最愛花奶豆腐花, 從來無諗過呢個配撘, 原來好好味, 花奶香, 豆腐花滑, 超級夾😋😋其實趙c9 仲買左4️⃣大支唔同味道既豆漿 🥛 - 無糖 / 少糖 / 薏米 / 燕麥, 大大支都係 💲🔟支, 每個味都好香豆味, 薏米味同燕麥味仲好飽肚添🤪仲有仲有, 我買左樽細個成日食, 好惹味既🌶️辣腐乳嚟撈飯煮餸, 下次分享食譜俾你丫🤭 (腐乳都有唔辣架)

2021-04-25
Waiting Time
2 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Other