2021-07-21 77 views
大埔藝術中嗰面最近多咗好多新餐廳🍴好多都係小店來,價錢平又好食,呢間都唔例外~涼拌大豆芽分量唔少,裝到滿一滿咁俾我哋!個汁食落似係口水汁味,酸辣開胃蒜味青瓜雲耳都係一啲典型嘅開胃小食!做到爽脆,新鮮,多汁已經令人食慾大增~蒜味菜心今餐真係好多蔬菜~難得地健康🤫🤫菜心同蒜汁另上,可以自己按個人喜好決定倒幾多啦~黃金芋圓波粒粒都炸到金黃色,脹卜卜,賣相已經好吸引~咬落去食到一半嘅芋泥,仲有一半似係地瓜泥!內餡口感綿密,外皮酥脆得來有咬口~滿足到食台灣小食嘅慾望🥺芝士煙肉蛋餅睇圖都知道佢真係落得好重手芝士!啖啖都爆汁而且熱辣辣,入面再加上煙肉片,多一層口感以及鹹香肉味~Perfect Match乳酸綠茶及珍珠奶茶兩杯嘢飲都不過不失!叫咗微甜唔會有種死甜嘅感覺😌

涼拌大豆芽

蒜味青瓜雲耳