2019-11-21
菠蘿炸雞堡 ($55)🔹極上和牛堡($85) 〔+$18 包小食及飲品〕..個漢堡又係勁大個!亦係唯一一間小pin要投降扮elegant 用刀叉食🤑仲要一度切一路用支籤吉住,廢事佢走甩。呢個包好鬆軟有牛油香,不過個底就無烘過,擺咗十秒就淋撚咗,中間夾住菠蘿、蕃茄、生菜同超大炸雞脾扒,菠蘿一咬落去噴汁真係成面水🤪.將佢介開一忽忽食,啪哂落口又覺得味道幾有層次,個辣味蛋黃醬係神來之筆,唔會係辣到你屎忽痛個種膚淺辣,同個蛋黃醬酸酸辣辣咁好smooth好夾,幾開胃仲減低炸雞油膩感,無得頂!🥰.50幾蚊咁大個都幾抵食😁佢仲有好多選擇,例如意粉、豬仔骨、豬手!素食都有幾版嘅餐單🤣想試素食漢堡嘅朋友一定唔可以錯過,仲有番薯條食!下次出post講埋另外嗰個burger!
🔹極上和牛堡($85) 〔+$18 包小食及飲品〕