2022-05-24
等我平反一下先😂 之前我睇完呢度啲評論都唔係好敢去呢間餐廳, 因為話說冷氣唔夠,同埋枱與枱之間冇隔板。。 本身都驚驚地不過既然book咗就去啦!一入到去冷氣完全冇事,有隔板嘅放心,staff都好有禮貌好Nice😌😌講返啲嘢食先!⭐️超級推介: 炸麵包ball加乳酪⭐️本身見到個名已經有啲吸引, 一上到枱侍應就叫我哋一陣擺晒落口即刻食, 唔好咬斷佢,如果唔係浪費咗既然有咁得意嘅食法我就試吓啦!個皮炸到好薄,係勁脆嘅!入到口,一咬個下!真係好難形容,有一種好爽嘅感覺!入邊原來係凍冰冰,好多液體狀嘅yougurt喺入邊流出來😳😳 食落原來入邊有有啲咬口嘅野😍 媽媽呀 真係好好食!個味道調得好好,有少少酸酸地好開胃😚 好想即刻叫多幾牒😂😂 ⭐️chicken tikka⭐️ 叫呢一味餸最驚就係雞肉好鞋,點知佢啲雞好滑,味道調得啱啱好,用鐵板上簡直係完美🤣 你睇佢出晒煙真係好吸引! 呢個雞撈埋薄荷醬同埋少少辣醬一齊食,真係好好食㗎🥰 食完喇前菜個口凍凍地食呢個簡直係味雷嘅衝擊❤️ ⭐️咖喱花生牛肉⭐️本身都驚啲羊肉有浸”蘇”味,點知呢個餸又冇喎!同埋個咖喱味調得好好!勁好食呀食到我哋最後清晒成個咖哩! 😚 由
講返啲嘢食先!
⭐️超級推介: 炸麵包ball加乳酪⭐️
⭐️chicken tikka⭐️
⭐️咖喱花生牛肉⭐️
本身都驚啲羊肉有浸”蘇”味,點知呢個餸又冇喎!同埋個咖喱味調得好好!勁好食呀食到我哋最後清晒成個咖哩! 😚 由於太誇張喇,要影俾你地睇真係清晒成兜😂 我自己都估唔到😆😆😆
(之前見到有啲 comment話得唔夠肉,可能餐廳改良左,我地今次無問題呀!兩個人食,一人起碼有四五舊!
P.S. 放心啦我都係食肉獸嚟㗎🤣)
真係清晒咖!睇吓🤣
⭐️薯餅同Naan- 正常 (唔多講啦)