2018-05-25 45 views
今次想成班朋友幾個聚會hea耐d,難得搵到間樓上cafe 都幾唔錯, 地方唔係好大 ,大枱連細枱十幾張, 所以最好都係一早預約先,牆上面都貼滿客人開心聚會的照片重點就係呢度有個玩具為聚會之餘仲可以一路玩遊戲, 真係坐一坐都幾個鐘喇有兩個set畀你點,計人頭收費, 我哋今次點咗個set b豐富啲飲品就係任飲嘅,有 六款特色飲品畀你選擇, 我哋就點再一揸波羅乳酸特飲同埋蜜桃紅茶, 清清哋都幾消滯沙律有兩款我哋點咗caesar salad, 而家天氣咁熱食個沙律簡直係人間極品十分邪惡嘅芝士炸薯條, 熱辣辣香噴噴 ,最緊要快食, 由於上面淋咗大量既芝士醬 ,如果擺耐左啲薯條好快就要腍雞肉串同埋豬頸肉 小食 ,我哋一路玩大富翁又一路食少少嘢咁慢慢咁 消磨時間小食大拼盤, 都幾多嘢食下 都未食到頭盤已經開始有啲飽飽地喇carbonara扭扭粉, 彈牙又juicy,不錯最後 就係個茄汁焗香茅豬扒, 再加埋個炒飯底好出色呀, 豬扒 口感軟腍, 再配埋個蕃茄汁 惹味得呢 又醒胃, 咁樣玩下食下唔經唔覺就四個鐘喇喺度hea咗😂

牆上面都貼滿客人開心聚會的照片

carbonara扭扭粉, 彈牙又juicy,不錯