2023-04-03 418 views
葵涌廣場3樓不嬲都多野食,呢間餐廳未行到入去,遠處已經聞到好大陣「螺酸」味,有啲人覺得好香,愈臭愈愛;有啲人覺得好臭仲好憎,要兜路走😅中意食呢款麵好極端… 就好似榴連咁😛而我曾經係屋企煮,間屋臭足兩日,見佢平時黃金時段晚飯時間排晒長龍,今次出去幫襯下呢間小店呢個叫炸蛋🥚,估唔到咁好食,香脆酥軟,吸入濃湯更入味,叫螺絲粉必點✅柳洲螺絲粉:微辣口味,配料有酸筍、腐竹(豆腐皮)、木耳、花生等。份量幾大碗,食唔晒,麵質煮得剛剛好,幾好味食完之後,我個頭連續都有螺絲粉既味道😵,建議大家食前著啲唔好咁吸味既衫,如果唔係,陣味有排都唔散🤣。

炸旦

螺絲粉

份量幾大碗,食唔晒,麵質煮得剛剛好,幾好味

2023-03-10
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner