2022-08-02
放假去食好西「中」章,上回講到去左遠離繁囂嘅九龍灣度食半自助餐,跟住行左一陣街之後,就馬不停蹄過咗去灣仔嘅「Busy Bird」整返個下午茶先😬舖頭裝修別有特色,令到小編有一種休閒嘅感覺,慢慢靜落嚟飲番杯酒,食返個burger🍔真係非常享受!😝Wagyu Burger 🍔 $128首先講下個配菜先,就係個粗薯條啦,外脆內軟!喺薯條嘅外面仲有啲蒜粉調味😋正!跟住就講吓個和牛漢堡先😬首先用上軟麵包配上羽衣甘藍🥬,秘製醬汁,仲有主角和牛!咁就組合成一個完美配搭!😬Crab Burger 🍔 $128呢個軟殼蟹burger真心值得推介,burger入面夾住超級巨型軟殼蟹,非常多膏,仲要熱辣辣脆卜卜,新鮮即炸!加上有少少辣嘅醬汁,食落非常開胃!😋Bites-Cold Cut $128軟芝士配上鹽味餅乾,非常夾!再配埋啲Ham錦上添花,認真正!🤤Set Drink-Wine By Glass/Beer $105/3 天時暑熱飲番杯冰凍嘅啤酒🍻真係透心涼!仲有紅酒🍷白酒,真係咩酒都要試一試😝
Wagyu Burger 🍔 $128
跟住就講吓個和牛漢堡先😬