捱到星期五,點都要食餐好嘅!我哋今晚去食半放題,揀咗醉鴨窩,好似比較少地方食到。 醉鴨窩一上枱嘅時候有啲酒香,慢慢先揮發~ 鴨肉大件多肉,又煮得夠入味,幾好食!食完鴨鍋就開始打邊爐,一開波梗係食海鮮啦!海鮮拼盤好豐富,有五款海鮮。樣樣都幾新鮮㗎,鮑魚同埋海蝦最好食!之後就到食肉~ 可以揀全牛、全豬、或者兩樣都有。 有選擇困難症嘅人就梗係揀兩樣都有啦!黑毛豬豚肉最好食,推介推介👍🏻我哋仲有手工丸餃拼盤,喜歡手打丸都好食,最正係芝心丸,唔係好多芝士,不過口感同味道都幾豐富!火鍋配料都好多選擇可以任叫,不過已經好飽,淨係要咗響鈴、炸魚皮、廣島蠔同埋公仔麵😂😂😂 食完已經飽到上心口。食完今餐真係要開始減肥~
捱到星期五,點都要食餐好嘅!

食完已經飽到上心口。食完今餐真係要開始減肥~
2021-07-02
Type of Meal