2014-10-25 892 views
聽聞呢度啲蛋包飯好食,特登黎到一試。原來間舖超細,長方形狀,只有十幾個位。黎到有吉枱,但未執,侍應叫企門口等佢執左先,唔比我地行入去住。點知跟住有熟客到,二話不說自己就走左入去坐,我地鼓譟,侍應好唔客氣話就有枱走,唔想等就算數…橫掂都黎到,食下啦,最後撘左張大枱,迫到腳都無位擺。叫左兩份午餐,三十幾蚊,包一杯熱飲。惹味沙茶牛肉湯烏冬,湯底的確有沙茶醬味,但偏淡,望落好大碗,但原來係湯多粉少,食完唔飽。芝士火腿蟹柳粟米蛋包飯,飯用左以上食材切粉炒過,再用蛋包成正方形,味道幾好,但茄汁十分甜,甜到有啲怪,我估呢樣好啱小朋友食。份量大概有一碗飯左右,又係唔飽。熱檸賓,特飲加三,香檸味,ok。熱檸茶,同樣好香檸味,但茶略淡。態度差,又迫,食物一般,暫時應該無下次。

橫掂都黎到,食下啦,最後撘左張大枱,迫到腳都無位擺。

叫左兩份午餐,三十幾蚊,包一杯熱飲。
熱檸賓,特飲加三,香檸味,ok。
熱檸茶,同樣好香檸味,但茶略淡。

態度差,又迫,食物一般,暫時應該無下次。

2014-09-02
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$38 (Lunch)