如果唔係趕時間都唔會喺度食。預咗差,但低處未算低。1. 求其叫個垃圾午餐等咗20分鐘都未有,唔係焗唔係複雜嘢都只係個蛋包飯。2. 我以為呢間係日式餐廳,但點估到佢個蛋包飯係炒底?仲要唔係日式炒,係揚州炒飯呀!!!仲要有西芹粒,啲米粒痴到一舊舊咁,成碟嘢不知所謂。我想食揚州炒飯我去茶餐廳唔好?話自己日式餐廳真係笑咗。嬲嬲地攪爛啲蛋當炒隔夜飯食,都仲係覺得好難食。3. 我唔知點解上嚟呢度一睇,可以有咁多笑哈哈,呢間同藍田嗰間其實一樣垃圾。4. 見到有人話啲職員態度差,平心而論我又唔覺。最後我食咗四分一都無就忍唔住都直接埋單,走去第度買個包食就算,唔想留難職員。但大佬,呢間嘢真係食唔落。sorry無圖,太趕時間無影
如果唔係趕時間都唔會喺度食。預咗差,但低處未算低。

嬲嬲地攪爛啲蛋當炒隔夜飯食,都仲係覺得好難食。

sorry無圖,太趕時間無影