2023-01-24 645 views
總結:間餐廳真係勁cheap 勁無良😡😡今日大年初三,去大嶼山會一會大佛,因為屋企人有老人家要食飯,而餐廳只有一家合適,沒有選擇之下就簡左食依家餐廳。係門外見見價錢都偏貴,但都預左呢d地方會貴出平少少。我自己叫左個飯牛柳粒飯要$168,唔包野飲。等左陣就上菜,啲嘢食份量又小,得六粒牛肉,又鹹到死,唔好食之餘填唔飽個肚,地下勁多垃圾勁污糟😕😕本身無期望都算,但賣單個陣個收銀同我地講要加20%服務費,賣單成$200蚊。貴到痴晒線。重點由頭到尾無人講過頭加20%服務費,得最後收銀個位有粒細細粒寫(好似50蚊紙銀碼數字咁細),後面其他客賣單都同我一樣呆左😡😡😡間餐廳真係勁cheap 勁無良😡😡,人地髮廊都會係餐廳大大隻字寫新年加廿蚊,估唔到第一次黎有咁既回憶,係大佛既餐廳原來咁無良😡😡🤬🤬
總結:間餐廳真係勁cheap 勁無良😡😡

係門外見見價錢都偏貴,但都預左呢d地方會貴出平少少。