2020-01-04 628 views
我好鍾意食辣野嘅,平時冇機會返大陸食,都會係香港搜羅下有冇夠辣夠正宗夠好味嘅辣野呢間野開咗好多間分店,但係呢,質素真係不敢苛同本身想食烤魚,8點幾佢竟然可以話賣晒咁唯有食其他啦叫咗個前菜木耳,兩杯野飲,半份小龍蝦,同一個香辣鍋兩份主菜我都係非常之唔滿意有返過大陸食辣野食小龍蝦嘅朋友都知道,靚同多人推介嘅餐廳,人地都會洗好晒蝦頭蝦腸,仲同你界開蝦殼烹調呢份迷你份量$188小龍蝦,份量連人地一半都冇味道亦非常之唔入味最重要係佢冇界開蝦殼,小龍蝦係好硬身,我地用口咬開都覺得辛苦而且咬開都食唔到D咩蝦肉想係香港試小龍蝦嘅朋友真係可以慳返幾舊水麻辣香鍋,我地特登叫晒大辣都係唔夠辣,D肥腸唔太新鮮,牛肉又好UN難嚼菜果D就普普通通啦,一份料大約30幾40,我地都差唔多叫咗7~8份配菜上到嚟就如圖得咁多,成個香鍋咁就盛惠$300抵唔抵食你自己諗下另外仲要叫返兩碗$12嘅迷你飯SIP下牙罅是日我同一位朋友,2個人食,就食呢2碟野,一細份木耳同兩杯野飲咁都700幾蚊喇,真係唔知自己食咗D乜
我好鍾意食辣野嘅,平時冇機會返大陸食,
都會係香港搜羅下有冇夠辣夠正宗夠好味嘅辣野
呢間野開咗好多間分店,但係呢,質素真係不敢苛同

本身想食烤魚,8點幾佢竟然可以話賣晒
咁唯有食其他啦
叫咗個前菜木耳,兩杯野飲,半份小龍蝦,同一個香辣鍋

兩份主菜我都係非常之唔滿意
有返過大陸食辣野食小龍蝦嘅朋友都知道,

呢份迷你份量$188小龍蝦,份量連人地一半都冇
味道亦非常之唔入味
而且咬開都食唔到D咩蝦肉

想係香港試小龍蝦嘅朋友真係可以慳返幾舊水

上到嚟就如圖得咁多,

成個香鍋咁就盛惠$300
抵唔抵食你自己諗下

另外仲要叫返兩碗$12嘅迷你飯SIP下牙罅

咁都700幾蚊喇,真係唔知自己食咗D乜
$350 (Dinner)