2020-04-26
見附近無咩西餐廳,又係小店咁就支持下啦~見個menu都貴貴地,叫左個$168 的10 安士紐西蘭西冷扒伴薯菜配蘑菇汁同$88吉烈炸蝦配茄汁,跟餐有沙律/湯,連飲品。沙律唔新鮮,有舊菠蘿叫做特式d,無咩好講。個粟米湯,朋友話係罐頭野,我就飲唔出係咪,但,就算你自己整都好,d粟米好老,飲到成口渣。唯一好味既係個包,真係外脆內軟,有少少香草味,好新鮮!我食炸蝦蛋包飯,普通飯粒,茄底正常,幾好餸飯。炸蝦係現成野,無蝦味。係d蛋我覺得唔錯既,裡面有少少芝士比你拉下絲,但無芝士味。個蛋雖然算厚身,但$88蚊,應該可以好d. 朋友食10安士紐西蘭西冷扒伴薯菜配蘑菇汁,要五成熟。佢食到檸晒頭,咁我叫佢切d比我試下喇,舊肉係有肉味既,但好乾身,有筋。配菜正常,露荀鮮甜。以$168 黎講,唔係一個好既回憶。餐飲無特別,凍飲加$4蚊,無影相。賣單$260, 無加一。坐得逼又唔好食,無再食既意欲。唯一係店員個個都招呼好,唔係hea做,心裡想問佢地有無食番自己店既野?性價比偏低了。
餐飲無特別,凍飲加$4蚊,無影相。
賣單$260, 無加一。坐得逼又唔好食,無再食既意欲。