(Non-member)
呢間野呃神騙鬼,咪以為貼幾張蔡瀾食評響門口我就上檔~ 打開manual, 無樣平, 一個石頭飯120蚊, 但個度地方普通, 甚至有d up dup, 無樣叫得落手, 加上個度勁多人食韓燒, 就揀左個至cheap韓燒套餐, 盛惠400, 夠2至3人食 每人一罐野食, 有韓國啤, 味道一般, 似jolly shandy. 前菜得咁多碟(有相), kimchi又醃得差, 勁無誠意. 師傅係韓國人又點, 唔代表佢煮得好既韓菜. 主菜牛肋骨得3條, 陰公, 我同朋友你眼望我眼, 心諗, 一陣出去食多餐都得喇....第個主菜鱈魚得8舊, 仲真係要雪既, 無味無道, 好彩佢有碟豉油點下. 牛肋骨先得3條, 佢仲叫你搵生菜包下, 邊有人咁食, 咁食邊可以試真舊牛, 家陣食填鴨呀...海鮮辣湯叫最似樣, 個炒年糕就似豬腸粉無味無道, 反而碟野有d類似炒蛋既物體仲好食. 地方up dup, 份量少, 價錢貴, 服務係大家樂式既, 佢恨不得你快d食完快d走做第轉, 料又唔係正野, 屬流水作業式既快餐貨, 加埋一2條友要440, 即1人220, 咁我不如去銅鑼灣times square食通天對面既紅樓
呢間野呃神騙鬼,咪以為貼幾張蔡瀾食評響門口我就上檔~

地方up dup, 份量少, 價錢貴, 服務係大家樂式既, 佢恨不得你快d食完快d走做第轉, 料又唔係正野, 屬流水作業式既快餐貨, 加埋一2條友要440, 即1人220, 咁我不如去銅鑼灣times square食通天對面既紅樓或伽椰啦...

今餐又貴又廢, 勁唔開心, 臨走時見有人等位, 都忍唔住同佢地講間野好唔掂, 辛辛苦苦既人工咁就無左一截, 駛左都算, 仲要唔飽唔好食, 你話死唔死