2017-01-22 194 views
今日一行3人, 本身book左7點去食放題既, 但因為有事要做, 所以打去改8點, 亦confirm左booking, 點知最後上到去竟然話冇左個booking 好彩理論完之後, 佢地都俾返位我地野食方面, 真係難食到一個點刺身係仲未解凍, 完全食唔到魚生既鮮味, 凈係食到冰味, 食落似食緊冇味既雪條清酒煮硯, 煮完縮到勁細粒, 又腥又多沙八爪魚丸入面咩餡都無,得粉漿壤蟹蓋無蟹味又無汁,淨係得好多紅蘿蔔湯烏冬個湯有怪味炒飯炒到d肉老晒, 又乾, 成碟野冇味帶子壽司面頭有d綠色醬, 唔係wasabi, 唔知咩黎, 好難食, 同舊壽司唔match所有天婦羅炸完都係淋晒, 完全唔脆羊鞍凈係得肥肉同筋, 冇肉燒菠蘿好明顯冇燒過, 亦都浸左大量糖水, 好甜蝦多士食唔到有蝦, 成口都係油香蒜茄子, 望落就好似好濃味, 實際就完全冇味最後食食下諗住再叫野食, 點知職員: last order左喇wo我地: 你地都冇人同我地講過last order職員: 人地隔離枱遲過你地黎都last order, 你地又點會仲未last order呀我地: 你地根本一直都冇人同我地講過last order職員: 咁
好彩理論完之後, 佢地都俾返位我地

野食方面, 真係難食到一個點

清酒煮硯, 煮完縮到勁細粒, 又腥又多沙
八爪魚丸入面咩餡都無,得粉漿
壤蟹蓋無蟹味又無汁,淨係得好多紅蘿蔔
湯烏冬個湯有怪味
炒飯炒到d肉老晒, 又乾, 成碟野冇味
所有天婦羅炸完都係淋晒, 完全唔脆
羊鞍凈係得肥肉同筋, 冇肉
燒菠蘿好明顯冇燒過, 亦都浸左大量糖水, 好甜
蝦多士食唔到有蝦, 成口都係油
香蒜茄子, 望落就好似好濃味, 實際就完全冇味

最後食食下諗住再叫野食, 點知
職員: last order左喇wo
我地: 你地都冇人同我地講過last order
我地: 你地根本一直都冇人同我地講過last order
職員: 咁我話你地知你地而家last order, 要叫野食就即刻叫埋佢

呢度服務態度奇差, 又無啦啦cancel人地booking, 仲要樣樣野都咁難食, 都唔知佢憑咩收人298加一咁貴
2017-01-21
Type of Meal