2020-07-08
又貴又唔好食Lunchtime去到一枱人都冇 心諗唔通唔好食Waitress好熱情 睇Menu期間行左過黎4、5次 推薦左招牌菜 但係佢介紹既都唔好食-queen crab spaghetti $208迷你蟹鉗兩隻 冇乜蟹肉 有個蟹蓋做裝飾 入面有D蟹膏醬 成個意粉最多係紅椒同青瓜 只能講唔會好咸 -honey n lime chicken wing $59又乾又硬仲要凍 冇honey味冇Lime味雞翼黎講都好難做到咁樣 好彩得3隻食西班牙菜點少得Ham, menu得兩個菜有ham我地都嗌左 真係伏!-Parma ham pineapple salad $108Ham得一塊鋪面 質素係低質 過去隔離Aeon買最平果款都應該好少過佢 -Parma ham Olivie oil spaghetti $98Ham都係一塊 其餘係Bacon 味道真係以為隔離美心d lunch甜品都好難做到唔好食 佢真係連甜品都唔掂- chocolate donut n ice cream $108一堆冇味又硬又唔甜既波波加雪糕 無奈淨係可以食到球雪糕 其他真係唔想再食啦 承為$108 呢個價錢食Haage
Lunchtime去到一枱人都冇 心諗唔通唔好食
-queen crab spaghetti $208
又乾又硬仲要凍 冇honey味冇Lime味
雞翼黎講都好難做到咁樣 好彩得3隻
甜品都好難做到唔好食 佢真係連甜品都唔掂
一堆冇味又硬又唔甜既波波加雪糕 無奈淨係可以食到球雪糕 其他真係唔想再食啦 承為$108 呢個價錢食Haagen daxxx食到一大桶
打咁大篇都係唔想再有人中伏 又貴又唔好食 食完真係唔開心