2016-09-11 165 views
同朋友去開荃灣,有人話要食中東野,誤打誤撞就入咗呢間故事Gulls kitchen。黎到中東餐廳,當然要食啲特色嘅嘢啦,我哋一行四人都叫咗唔小嘢食:千島海鮮薄餅、芝士薄餅、咖哩海鮮、雞肉kebab、魚肉炒飯、garlic Nann...《千島海鮮薄餅》Pizza係無預計過甘大件,好抵食!皮薄,火候岩岩好,餅底好脆。餅面足料,好多芝士,好香濃。整體黎講,質素唔錯,而且價錢平坊間平很多。《咖啡海鮮拼薯條》咖哩汁唔算好濃好杰,幾香香料味。海鮮都好足料,食極都有。只係製作方面可能差少少,去唔清雪味。《雞肉kebab》雞肉kebab都係好大件,一開二夠兩個人食。餅皮入面係滿滿既雞肉同生菜,可以雞汁唔夠滑,扣左少少分。《魚肉炒香飯》呢個都幾令人眼前一亮。魚肉預先炸過,保留到肉汁。飯係特式既印度長香米,而唔係我地食開既白米。炒飯好有口感,好特別,配埋佢地既香料,好似真係食到當地既味道甘。整體黎講,食物唔算非常出色,但都不過不失,有好食既,都有要改善既。但店主態度誠懇,招呼周到,價錢亦都非常相宜,一人幾十蚊就飽到上心口。閒時想轉下口味,都不失為一個好選擇。
Pizza  suprme
《魚肉炒香飯》

Samosa
Garlic  naan
2016-08-22
$75 (Dinner)
Pizza  suprme
Pizza  Hawaii