2008-03-19 4 views
見佢賣廣告咁勁,lunch咪走去試下lor,叫左個sushi lunch set,嘩細件得佢丫...個湯又鬼死咁咸,點飲呀...呢d不特止,服務態度真係差到爆!!1) 落order d waiter要manager叫先識行過黎同我落2) 我坐bar枱既,岩岩有班ol入黎,我聽到有個高高地整壽司既男仔爆左句'索女',之後眼甘甘咁望住佢地,我就睇住佢at least成十幾秒,停晒手,唔駛做啦,坐係度'目及'女就得啦!!3) 我坐bar枱坐開左少少,條waiter拍拍我張椅話'坐埋少少唔該'(當時佢係我後面行過,冇企定講架)!! 喂!呢度茶餐廳呀?咁串都有既..呢間野以後都唔會再去!

呢間野以後都唔會再去!