2022-04-04 721 views
今日去野餐所以想買啲撻食 平時都好少有機會食到 而且又可以打下卡我地揀左兩個都係季節限定嘅✨白桃茉莉綠茶凍慕絲撻 $30呢個撻賣相好靚好打卡able 幾啱女仔食🤣🤣 佢唔只得個樣 味道都唔錯 有好香嘅白桃同茉莉味 中間嘅慕絲都幾滑 🥰 呢個甜得黎唔會漏 感覺好fresh✨Baileys 酒凍Tiramisu 撻 $30呢個有好多cream 好棉好滑好香tiramisu 味😋😋 不過小心啲粉會食到成身都係😂😂 食到個餡會食到好重baileys 味🙈 我自己就麻麻地 但鍾意飲酒嘅朋友應該會覺得好正👍總括黎講兩個撻都好食 但我會鍾意白桃嗰個多啲 佢個撻底都脆同香 而且買兩個比現金仲有得減$6🤩 好想再試埋其他口味嘅撻😍味道❤️❤️❤️❤️價錢❤️❤️❤️服務 (外賣)環境 (外賣)💰飯後甜品人均~$30✅再幫襯

我地揀左兩個都係季節限定嘅

✨白桃茉莉綠茶凍慕絲撻 $30