2023-07-17 812 views
如果OpenRice有自動Save就好啦!頭先打咗成篇差不多打完,撳錯掣冇晒依家再寫過!又再星期日食多次飲茶!今次同埋阿哥阿嫂一共五個人Menu一模一樣,我哋都係嗌差唔多嘅嘢, encore左好味嘅叉燒米線,原來可以自己要求米線或瀨粉冇嘅話佢會隨機俾叉燒米線,大大碗$25 ,今次嘅位置比較瘦,上一次比較好味,不過今次都唔差,份亦都好大今日嘅海皇炒飯賣相普通,食落亦都同埋上一樣,海鮮份量非常少,蝦粒係迷你版切得好碎的只能夠果腹自選,因為都唔係特別香,材料份量真係非常少特別出色嘅係蒸鯪魚球!!!!今日勁大粒,而且非常之彈牙,亦都比之前少油唯一係好似冇落過陳皮,陳皮香係冇嘅蝦米份量亦都係少之又少,不過我鍾意overall,因為真係好彈牙爽口超正!燒賣我冇食過,唔知睇落幾靚雞蛋叉燒腸,今日個屁麻麻哋,有啲腍啤啤不過都OK金錢肚超大份!我哋一台三個人都好鍾意食都食得,好滿足

冇嘅話佢會隨機俾

只能夠果腹自選,因為都唔係特別香,材料份量真係非常少
唯一係好似冇落過陳皮,陳皮香係冇嘅
超正!燒賣我冇食過,唔知睇落幾靚
雞蛋叉燒腸,今日個屁麻麻哋,有啲腍啤啤
不過都OK
金錢肚超大份!我哋一台三個人都好鍾意食都食得,好滿足
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea