2021-05-30
Pizza express揀咗精選二人套餐,一款頭盤加兩款主菜,兩杯飲品。3個人食頭盤有意式焗肉肉丸,係焗豬肉丸配香草麵包。主菜揀咗薄餅,加$25升級左做海鮮薄餅都係意大利最signature嘅最薄嗰種Pizza,脆底,食完都唔會覺得好濟嗰種,好有滿足感,好好食。意粉係卡邦尼忌廉意粉痴線勁好食,佢哋嘅質素一如以往咁好品質,意粉原諒到好適中,比正常嘅硬少少。交個心出嚟煮,唔會話好彈嗰種質地而係真係掛到啲醬汁喺每一條意粉上面。飲品揀咗梳打水,係罐裝嘅梳打水然後杯入面有片檸檬。好清新嘅梳打水,又可以飲無糖嘅飲品。餐本來有野飲,但野飲做緊promo買一送一,實在太抵!忍唔住叫返兩杯!揀咗一款石榴梳打水,令一款係熱嘅荔枝茶荔枝茶超級香,雖然只係茶包沖出嚟,但係用好少水黎沖,所以味道超級濃,口感好醇厚。Tiramisu 勁抵食,好正宗嘅意式芝士餅,口感好濃厚,出面d甜品舖都無咁好食又貴!
揀咗精選二人套餐,一款頭盤加兩款主菜,兩杯飲品。3個人食
頭盤有意式焗肉肉丸,係焗豬肉丸配香草麵包。
主菜揀咗薄餅,加$25升級左做海鮮薄餅
意粉係卡邦尼忌廉意粉