2021-11-18
超有誠意嘅餐廳每次去 #旺角 都鐘意發掘下有咩新野食,今次去到係朗豪坊嘅 @TexasBurger 🍔有勁多位都要大讚.餐廳裝修好靚,大大個logo包你一上到12樓就見到佢。今次坐係出面卡位,透光拱門設計完全符合哂我尼啲港女打卡🤪.話到明Burger,緊係要嗌番個特色漢堡。今次叫左一個 #三重芝士牛肉漢堡 🍔 塊牛肉夠厚身兼超Juicy,一啲都唔會好似出面咁食到個口乾爭爭。配埋烘得乾身香脆嘅煙肉🥓多左一個層次。跟餐可以揀薯條或者沙律,今次揀左沙律🥗 間唔中食一啖沙律仲可以中和番醬汁嘅油膩感✨.另外加左一個 #墨西哥芝士夾餅 ,佢有幾種口味。漢堡就試左牛肉,🌮Taco就揀左手撕雞同脆魚柳。仲可以比你揀傳統軟皮同脆皮🤤配埋酸酸辣辣嘅莎莎醬,豐富到個口感之餘又唔會搶左個口味😇驚食唔哂一個漢堡Set嘅都好推薦嗌尼一個,細細份唔驚食唔哂.到我覺得佢最有誠意嘅就係佢跟餐嘅湯!我去個日嘅Daily Soup係蟹湯🦀估唔到係用真蟹肉做!飲落去好香蟹味,味道夠哂Rich。到宜家諗番起都超級滿意😛據聞夜晚去,餐廳配合埋射燈會仲有feel。下次去到旺角強烈建議你哋試下😍重可以用消費券添📍旺角亞皆老街8號朗豪
📍旺角亞皆老街8號朗豪坊12樓1A號舖
#texasburger #旺角 #足料burger #pancake #美式 #田園風 #治癒系 #chill爆 #hkfoodie #香港餐廳