2006-09-23 2 views
章魚小丸子(sth like that): 個餡太粉, 冇咩章魚味, MK街邊擋好過佢.明太子釀雞翼: 切開小塊, 味道好特別又有D辣辣地.咩豆腐蟹肉麵豉汁: 豆腐好容易就係個炸皮內跌出來. 食落OK但冇咩蟹肉...冇咩特別...成條上燒魷魚: 只係暖. 味道還OK.軟殼蟹壽司: 呢個不錯, especially細果幾件.海鮮炒飯: 幾香口啦. 話好好味又唔係.仲有d刺身魚生類食品, 我冇食.甜品...賣相好吸引:芒果斑戟: 唔夠凍. 我又唔係芒果fans, 所以覺得麻麻地.tiramisu: 好可愛呀! 幾件圓柱體tiramisu棟晌隻碟度, 有個朱古力"架"棟係佢地中間, 周圍有d berries...食落仲正! 唔甜, 入口係咖啡味, 個body好滑, 最重要係夠凍, 酒味就爭d d...但我地再encore...不過再黎果碟呢就凍得滯喇, 食落似凍到牙軟的雪糕.環境: 似和民但"grand"過和民少少.服務: 大體上ok的, 雖然個妹妹仔green左d. 埋單有幾張coupons送, 不錯不錯!
明太子釀雞翼: 切開小塊, 味道好特別又有D辣辣地.
成條上燒魷魚: 只係暖. 味道還OK.
軟殼蟹壽司: 呢個不錯, especially細果幾件.
海鮮炒飯: 幾香口啦. 話好好味又唔係.
仲有d刺身魚生類食品, 我冇食.

甜品...賣相好吸引:

環境: 似和民但"grand"過和民少少.