2021-06-20 103 views
武漢肺炎搞到個人冇mood, 好彩呢排武漢肺炎case少d, 可以開心d咁食食食~ 我地又order茶飲, 點少得on賣飛佛list嘅茶痴呢~ 我地今次order咗綿芝芒果, 綿芝南山荔枝,黑糖珍珠鮮奶同綿芝台灣紅心芭樂~ 一飲就知係正啦~ 全部人都好滿意大家都好欣賞佢嘅cheese奶蓋, 咁佢嘅cheese奶蓋又真係number one既, 我暫時未飲到一間出色過佢嘅, 我每次都開蓋用飲筒食晒佢d cheese, 食到超乾淨。 我今次飲嘅係綿芝台灣紅心芭樂, 佢真係真材實料,食得到紅心芭樂嘅果籽, 真係好fresh, 再加埋我最愛嘅綿芝奶蓋, 真係冇得頂

2021-06-09
Waiting Time
30 Minutes (Delivery)
$46 (Tea)
  • 黑糖珍珠鮮奶
  • 綿芝南山荔枝