今日喺千色匯買健康食品,順便清埋啲積分,買完就睇下食咩好,行咗一圈都唔知食乜好,見到麵道有人排隊等位,我諗應該都唔會伏掛?之後就決定食哩間!一打開Menu見到有龍蝦湯底對眼即係發晒光!湯底我揀咗少油,拉麵軟硬度揀咗適中。我覺得一碗拉麵嘅靈魂一定係湯底!湯底龍蝦味濃,好鮮甜,而且有dd辣味(用來吊味),正!拉麵硬度如果我揀軟啲會岩我口味啲,而且拉麵幾掛湯!叉燒係比平時食嘅薄身,而且碳燒過,好香口,燒得好脆化,好味,好彩叫咗特盛,如果唔係只得兩塊叉燒。溏心蛋幾流心,唔錯!炸雞翼有啲似唔辣嘅避風塘味道,而且好細心咁切開咗4件,方便進食,炸蒜味ok,外皮炸得好脆,雞肉嫩滑。同埋叫咗支綠茶可樂,無乜特別。龍蝦豚骨湯必食!👍

特盛叉燒溏心蛋龍蝦豚骨湯拉麵
天婦羅無骨雞翼
同埋叫咗支綠茶可樂,無乜特別。
靜崗綠茶可樂
龍蝦豚骨湯必食!👍
2017-01-11
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$144 (Lunch)
特盛叉燒溏心蛋龍蝦豚骨湯拉麵
  • 叉燒溏心蛋龍蝦豚骨湯拉麵