2023-12-27 506 views
用餐時間(1:08pm lunch)follow@wojengyea/@wo!正嘢 for more food info🐒 支持我哋發掘更多美食 😋以前喺附近做嘢,周不時都過嚟食,記得個叉燒好正好好食。8年後再嚟,今次嚟水準晤同咗。王牌叉燒飯🍖,成碟叉燒得一兩嚿淋同好食,佢個味係香同夠嘅,可惜除咗一兩舊好食之外,其餘啲叉燒太實,好難咬。叉燒燒排骨飯個燒排骨乾過柴,燒得有太乾,令到佢晤夠肉汁。舊骨奇大🦴🦴🦴,仲大嚿過啲排骨肉。叉燒燒鵝飯🦢,燒鵝超!級!鹹!個飯仔正常,不過太少飯,如果男仔去一定唔夠食。後來我叫多飯佢都肯俾多少少。🍙 鴛鴦咖啡味太濃,晤夠 balance。反而杯奶茶夠滑都幾好飲。☕️🥛.餐廳氛圍茶餐廳裏面,佢有幾張圓枱,如果一大班人嚟食,可以有傾有講。今次我哋3個人坐卡位,真係有啲窄,幾經困難先至可以褪到出嚟。💺
用餐時間(1:08pm lunch)
叉燒燒排骨飯
叉燒飯
叉燒燒鵝飯
餐廳氛圍
2023-12-27
$58 (Lunch)