2019-06-23 357 views
今次係友人既生日飯,友人最鐘意就係食放題,我就搵到呢間有生蠔食既放題諗住試下佢同俾佢食餐豪既生日飯。我地食早啲,星期六六點到咗,都已經有啲人係入面。我想食有生蠔食個隻係加$118任食,不過只係加$118就可以無限食法國生蠔都幾抵,我地第一樣就係叫咗呢個先,全部都係原隻即開,真係生勺勺嫁,食落去都好鮮甜,又好大隻。跟住就叫放題一定要叫既刺身,佢會嚟咗個刺身拼盤俾我地先,全部刺身都有齊,有成十隻唔同既刺身,三文魚刺身嚟既更加係腩嚟,非常之肥美。呢個都好推介,應該都係呢種既其中一個主打,係海膽火焰帶子,好少放題會有咁多海膽,同海膽加帶子呢個組合係極邪惡,兩樣嘢都好新鮮,加埋好正好好食。坐底先知原來每人都會送湯,我自己就最鐘意飲中湯,所以有中湯飲超開心,嚟到都聞到個湯好香,就咁睇個色都見到個湯好濃,啲料都好多。除咗啱啱嚟既刺身之外仲有生蝦可以叫。叫咗啲卷物,原來花之戀都有分幾款,比較鐘意既係有海膽加三文魚籽係面既,未試過呢個組合既花之戀。另外都叫咗好多唔同既火炙壽司。朋友叫既吞拿魚腩手卷。串燒都有好多可以選擇,我地幾個都比較鐘意食雞肉就叫咗呢個雞肉串燒。雞軟骨呢個好鐘意,覺得好特別又好食既咸蛋
生蠔

刺身拼盤

海膽火焰帶子

除咗啱啱嚟既刺身之外仲有生蝦可以叫。
生蝦刺身

另外都叫咗好多唔同既火炙壽司

朋友叫既吞拿魚腩手卷。

雞軟骨

呢個好鐘意,覺得好特別又好食既咸蛋黃味薯條,好鐘意呢種有條紋既薯條,加上個咸蛋味好濃,好正

呢度都有唔同種類既甜品同雪榚,呢種有一隻少見啲雪榚牌子,有我最鐘意既豆腐味

成餐放題壽星女都好滿意,特別係個生蠔,佢仲話以後生日都要有生蠔食哈哈哈
Type of Meal
Dinner