2023-01-02 319 views
行完柏架山道、大風拗,天黑時行到落去南豐新邨,見到間日本菜,好吸引,我地又好攰🥲🥲就入去食啦❤️❤️屋台屋經濟實惠日本料理食店😋😋📌壽司定食(7件壽司+3件三文魚沙律卷+迷你烏冬)烏冬是黑蒜油豬骨湯,見友人們食得好快,應該好好味😋😋我偷吃了兩條烏冬,好香好滑😌😌😌😌 📌海膽香葱吞拿魚腩飯+醬油拉麵🍜友人話海膽好新鮮❤️❤️好好味😋醬油拉麵正常水平🧡🧡 我見個份量都好夠😋😋📌鯖魚定食有麵豉湯、白飯。鯖魚好新鮮🤭好好味🤤可能本身老娘都好鍾意食魚😀😀🐟🐟煎得好香啊😌😌飲品點了凍水蜜桃🍑茶😚😚👍🏻👍🏻好口渴,好快飲完💖💖✨📌最後還有送甜品🍨🍨豆腐味雪糕不太甜,可以一試啊💖💖✨店員好友善,好有禮☺️☺️舒服愉快的一個晚餐😚😚😙😙店內有好多多啦A夢🤭🤭喜歡多啦A夢的你可以去啊🥰🥰

經濟實惠日本料理食店😋😋

📌海膽香葱吞拿魚腩飯+醬油拉麵🍜

📌鯖魚定食

飲品點了凍水蜜桃🍑茶😚😚👍🏻👍🏻好口渴,好快飲完💖💖✨

📌最後還有送甜品🍨🍨豆腐味雪糕
不太甜,可以一試啊💖💖✨

店員好友善,好有禮☺️☺️
舒服愉快的一個晚餐😚😚😙😙

店內有好多多啦A夢🤭🤭喜歡多啦A夢的你可以去啊🥰🥰
鯖魚定食
2023-01-01
$200 (Dinner)
鯖魚定食
  • 海膽三文魚腩飯