2018-09-06
我就係鍾意你站落西環、與世無爭,火鍋麻而不辣,迎合我口味。所以我係第三次到來。經過上次既唔愉快經驗,所以一入門口都抱有介心,但係又有COUPON既引誘,哈哈!所以我地都係乖乖坐低。 首先要讚下曉宇注意OPENRICE既食評,從而作出改善。就好似經理已經點左我地相,記得我地。都解釋番有咩不善之處,仲抽左好多時間講解佢地既運作啦,同埋火鍋既食法,例如落麻油係為左食辣既時候保護腸璧。 今次我地照簡魚頭湯,因為魚頭真係好好食!以為佢質量可能有參差,點知又冇,仲要一模一樣,你話死未? 今次ENCORE既有兩款:羊肉 新嘗試有:薯粉非常有口感,唔好見佢得幾條,非常飽肚。 雞件同個湯底好鬼夾,雞件都係新鮮野,冇乜雪藏味。牛潤依個太腥,係第一樣棄食。如果唔抱著食豬潤既心態可能會好過D。 總括黎講,第一,員工態度比番信心我地,放心開心去食。第二,背後既團隊有睇番食客既COMMENT,而唔係話大集團就愛理不理。今次亦都樂而忘返,同經理有講有笑,非常有親切感。亦都因為咁,我同叮叮今次都食得非常開心,下次可以帶埋媽咪黎試下重慶第一麻辣鍋。
今次ENCORE既有兩款:
羊肉
新嘗試有:
薯粉
非常有口感,唔好見佢得幾條,非常飽肚。
雞件
同個湯底好鬼夾,雞件都係新鮮野,冇乜雪藏味。
牛潤
總括黎講,第一,員工態度比番信心我地,放心開心去食。