2018-02-24 95 views
今次係外賣速遞,唔係餐廳入面食,我睇返其他人的食評,覺得有必要下次要直接到餐廳食,可能有加分的可能性係餐廳入面先品嚐到。一個餐,有個自選包,有沙律/薯條,仲有飲品,都係40幾蚊,一個字:平!沙律係雜果沙律,沙律醬有點過多,唔係好食到原本各種雜果的味道,變曬沙律醬味。熱朱古力,回來後有放回微波爐加熱,都幾好,朱古力味足夠(朱古力粉沖的比例ok)不過有d太甜,當日無提供糖可能係因為店鋪落左,甜度呢d好個人口味,對我來說是太甜了。牛肉漢堡,都係一樣整熱返,好食的,欣賞個醬,好香!以cp值來說真係幾好的!小食拼盆,有炸魚,薯角,炸洋蔥圈,芝士薯波,炸雞全翼。有茄汁和沙律醬跟,我諗係因為有個炸魚所以跟沙律醬,呢方面睇到呢間野幾細心。個芝士薯波好食!佢的炸野粉薄,除左雞翼有少少炸過左龍(雞翼尖同雞鎚位炸乾曬),其他都炸得剛好,其他唔評論,唔係因為太差,係因為我外賣炸物,如果就呢次表現評論實在唔公平,有機會即場食再評。總結: 睇完別人的評分,覺得外賣實在太大差別,今次先比個中立d的分,下次再到店食,到時再評分吧。

Delivery