2017-02-28
今晚突然想飲忌廉湯,又試過其他分店唔錯。就試下深水埗尼間啦!我叫左粟米忌廉湯同菠菜三文魚意大利粉職員冇複單黎左碗湯先,明明係粟米湯,唔知點解似周打海鮮湯,因為有蘿蔔。麥忌麻湯有蘿蔔嗎?之後等左好耐,隔離台明明遲過我黎,佢地都有齊野食。咁我追問,點知果個侍應話我追得快,仲話隔離台叫沙律所以快。點會呀~同我1齊叫果台,都黎晒仲要差唔多食晒!!最後佢話幫我跟,點知又比左個湯先,我話飲左啦!唔洗再比我,之後,佢就黑面。大姐,我講左架啦,係妳聽唔到唔洗黑我面。哇終於黎啦!睇番張單,我6點18落單,d野要6點45先黎,差唔多就30分鐘,原來係要咁耐。食物夠熱但已經食得唔開心 ,攪到D野食原本由普通變唔好食....另外見到真係海鮮湯,我唔食得海鮮架,會敏感架。我同其中1位職員講,佢又黑我面,哇!而家係妳地出錯,唔係咁樣對客架嘛!有冇攪錯。。下次唔會再黎。。。深水埗尼間咁既 服務好唔掂,唔該改善下
我叫左粟米忌廉湯同菠菜三文魚意大利粉
職員冇複單
黎左碗湯先,明明係粟米湯,唔知點解似周打海鮮湯,因為有蘿蔔。麥忌麻湯有蘿蔔嗎? 之後等左好耐,隔離台明明遲過我黎,佢地都有齊野食。咁我追問,點知果個 侍應話我追得快,仲話隔離台叫沙律所以快。點會呀~同我1齊叫果台,都黎晒仲要差唔多食晒!!最後佢話幫我跟,點知又比左個湯先,我話飲左啦!唔洗再比我,之後,佢就黑面。大姐,我講左架啦,係妳聽唔到唔洗黑我面。
食物夠熱但已經食得唔開心 ,攪到D野食原本由普通變唔好食.... 另外見到真係海鮮湯,我唔食得海鮮架,會敏感架。我同其中1位職員講,佢又黑我面,哇!而家係妳地出錯,唔係咁樣對客架嘛!有冇攪錯。。
下次唔會再黎。。。
深水埗尼間咁既 服務好唔掂,唔該改善下