2022-12-27 87 views
屯門新開的餐廳 想說 西餐可以一試! 坐低 叫餐 , 食物全部一次過上齊 加上檯面勁細張, 超級吾舒服!! 個飯發現有毛衣線頭! 勁大舊! 向當時估計主任以上的男人反映, 本身跟我說是蘑菇,我叫佢睇清楚, 佢吾出聲就咁收走左, 之後再過黎講 補出一個比你! 一句對不起,吾好意思都無!。咁都算, 咁收左我套餐具都比返我用牙! 因為佢完全無理我, 唯有叫其他員工補上一套餐具給我進食其他食物! 之後我地食完叫飲品, 果位男人黎收起d餐具 ,吾知係咪突然啞左, 係我地檯面做手勢, 我心諗吾想收咪留比其他同事做, 如果吾係你岩岩有同我講係蘑菇, 我真係以為我要體諒你架! 明明係你地有問題, 客人反映就比面色你睇! 食物質素正常!