2009-04-09
試過euro高高..暫未有覺得經濟得際差唔多水準..友人話呢間正咪試下囉..兩次試左..普通都有機會第2次..可能因為夠平同地方算ok..第1次係晚飯叫 吞拿魚焗飯..嗯..好普通..可能先入為主食左euro既吞意就覺得有埋白汁會好d..而家呢度無左個種大啖爵吞拿魚既感覺..但有個龍蝦湯ok..只需+8$..真係有龍蝦肉..人地大x樂個d唔多見有肉囉酥皮湯的話.埋單4x$ .第2次就中午叫 馬德里羊扒意..一塊過..好大舊肥根係邊..肉就麻麻..連帶d飯有羊鬚味..實屬正常.但都唔like..杯凍立克無誠意..無味..好似水..落左包糖都係咁..整體真係硬係美中不足..比唔到正統焗飯feel..同炳 牛 ..都係..好難特登走入去..