2024-02-02
今次話你知,我去咗間傳說中嘅美食天堂啲嘢食真係好得嚟平民價位,份量又實在👍。首先,牛油果沙律拼炒蛋農夫包感覺得嚟新鮮健康,牛油果剁碎咗襯得啱啱好,個炒蛋滑溜溜,攞啲牛油農夫包夾起,個口感係絕配,健康同滿足感一次過得到。講到薯條,認真唔錯呀,喺我啲心水揀選裡面。薯條香脆唔扎口,而家食一口,真係令我心情大好。另外,加咗啲健康色彩嘅沙律菜,點綴得啱啱好,唔會覺得罪惡感爆燈。沙嗲牛肉包就稍微遜色小小,牛肉同沙嗲醬嘅搭配唔夠夠味,可能我對沙嗲嘅期望過高。不過個麵包本身香軟,總算補救返少少。最後,一提忌廉溝鮮奶,順滑得黎甜度控制得宜,加埋店員嗰份心思,攪拌得剛剛好,下次試試再加咗嘢飲款去。總括黎講,我哋呢啲鍾意食嘢嘅平民,係會對呢間餐廳讚唔絕口嘅,心情都跟住好哂。等我有時間,一定要再過嚟探下佢嘅其他美食,尋尋寶喇!🥗🍔⭐