2023-07-23 53 views
Social Media見到呢間西環古堡風Cafe,想去朝聖下~樓高兩層,我地坐係最入高檯。見到有自家製焙茶麻糬bagel配洋蔥忌廉Cream Cheese($68)忍唔住想嗌,另外加左薯蓉(+$15)同煙三文魚(+$35),仲有牛油果奶昔($62)跟餐嗌嘢飲-$20大食怪就嗌左封門牛柳全日早餐($198)加Long Black($38)個麻糬好似d髒髒包上面鋪滿焙茶粉,咬落偏實的的同埋常溫,熱過應該會好食d~就咁食小甜,點埋個Cream Cheese好味勁多🥯薯蓉唔太香,煙三文魚正常發揮封門牛柳幾香,份量無想像多,竹炭多士脆口有蜜糖味,脆皮腸正,滑蛋正常,大啡菇小鹹,整體份量大牛油果奶昔就好濃好rich牛油果肉,唔甜,有d檸檬同薄荷葉味點綴🍹咖啡就不過不失

自家製焙茶貝果
封門牛柳全日早餐