2023-06-10
裝飾佈置行懷舊風🛖(古式收藏品 • 佛像 • 衣櫃 • 掛畫…)大廚👨🏻🍳用心製作野食 • 靚靚擺盤🥢仲有得飲埋𝐂𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥🍸 • 𝐒𝐚𝐤𝐞🍶加埋就係依間摩登既日式居酒屋🏮~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪前菜中華沙律.▪大蔥雞肝 🐓面頭既大蔥醬好惹味,雞肝食落冇餲/騷味。.▪牛小排 🥩夠淋易咬,簡單黑椒🖤 • 蒜蓉🧄調味已足夠。.▪清酒煮蜆 🍲蜆肉脹卜卜 • 大大粒,湯底加左白蘿蔔去熬,勁清甜😙.▪醬燒豆腐 🤍外皮燒到脆脆地,雙重口層💫讚讚位💕店員勁細心,提醒我地豆腐心好熱🔥(出晒煙),要慢慢食。.▪免治雞肉棒 🐔擺到成杯𝐂𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥咁,加埋燈光打落黎好靚🍹自家製㊙️既雞肉棒食落唔會實的的,再點埋蛋汁食落又滑又香😜.▪日本粟米天婦羅即炸脆卜卜💥特別位❣️係由粟米粒🌽組成(冇粟米芯),可以放心大大啖咬落去🤓.▪日本珍寶帶子 🤍珍寶𝐒𝐢𝐳𝐞大大粒,用刺身級既帶子,外熟內生🌊.▪炸香蕉🍌食多個甜品埋尾😛.▪Drinks• Cocktail 🍸紫蘇葉做主角,可增加食欲 • 幫助消化🤰🏻▫️Tailor-made Mocktail 🍹想飲杯清新
大廚👨🏻🍳用心製作野食 • 靚靚擺盤🥢
仲有得飲埋𝐂𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥🍸 • 𝐒𝐚𝐤𝐞🍶
加埋就係依間摩登既日式居酒屋🏮
▪前菜
中華沙律
▪大蔥雞肝 🐓
面頭既大蔥醬好惹味,雞肝食落冇餲/騷味。
▪牛小排 🥩
夠淋易咬,簡單黑椒🖤 • 蒜蓉🧄調味已足夠。
▪清酒煮蜆 🍲
蜆肉脹卜卜 • 大大粒,湯底加左白蘿蔔去熬,勁清甜😙
▪醬燒豆腐 🤍
外皮燒到脆脆地,雙重口層💫
▪免治雞肉棒 🐔
擺到成杯𝐂𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥咁,加埋燈光打落黎好靚🍹
自家製㊙️既雞肉棒食落唔會實的的,再點埋蛋汁食落又滑又香😜
▪日本粟米天婦羅
即炸脆卜卜💥
▪日本珍寶帶子 🤍
珍寶𝐒𝐢𝐳𝐞大大粒,用刺身級既帶子,外熟內生🌊
▪炸香蕉🍌
食多個甜品埋尾😛
▪Drinks
• Cocktail 🍸
紫蘇葉做主角,可增加食欲 • 幫助消化🤰🏻
▫️Tailor-made Mocktail 🍹
想飲杯清新𝐝 • 夠夏日,調酒師為我準備左依杯以荔枝做主角既𝐌𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥♥️
🔺💁🏻♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺有戶外座位🪑
🔺全層都係同一餐廳,另一邊入就係以飲酒為主🍶🥂🍸🍹🍻