【MENU選擇多仲有大大份刨冰🍧】成日都聽到呢一間野,好似幾抵食🇹🇼之前喺觀塘返工都試唔到,因為行得太遠😂今次終於試到!果然係台灣味道☺️大概7:30嘅晚飯時間,都已經好多人,都差唔多FUll晒㗎😚.🍴古早味肉燥飯有得揀肉燥飯同魯肉飯,猶豫咗好耐🙈最尾揀咗肉燥飯🤪肉燥飯,呢個價錢都幾大碗,巨多肉燥🤩食落去甜甜地,幾特別👍🏼.🍴台式麻辣鴨血鍋呢款應該係期間限定⏰有鴨血、豆腐、菜、豚肉😚豚肉少少肥🙈佢冇辣度選擇,我覺得都幾辣🌶️今次仲額外加咗粉絲!.🍴鹽酥雞份量都多,幾脆口🐔雞都算嫩滑👍🏼.🍴傳統黑糖刨冰超大兜,有芋圓、地瓜丸😌呢2款都係偏硬,但係都煙靭,仲大大粒添🤣仲有拍拖寒天、珍珠、迷你麻糬,超多種類🥳大滿足❗️啲冰真係超凍,夏天食應該會超正☀️-🔖 MENU選擇好多.⏰預晚飯時間可能要等一陣.💡環境好台!好似去咗地道台灣店!-💎推介指數: 💎💎💎💎💡性價比:✨✨✨✨🍴ENCORE指數: ⭐️⭐️⭐️-
🍴古早味肉燥飯
🍴台式麻辣鴨血鍋
🍴鹽酥雞
份量都多,幾脆口🐔雞都算嫩滑👍🏼
🍴傳統黑糖刨冰
🔖 MENU選擇好多
⏰預晚飯時間可能要等一陣
💡環境好台!好似去咗地道台灣店!
💎推介指數: 💎💎💎💎
💡性價比:✨✨✨✨