2022-08-01
古法拿破崙 12cm ($110)同朋友去新蒲崗附近嘅party room去玩, 咁常溫就啱啱好係新蒲崗, 所以就決定今次去試下啦。見到佢有好多唔同嘅拿破崙size, 有迷你版一人份、有12cm六至八人份、同埋仲有一個24 cm嘅超大份。因為我哋都準備咗蛋糕俾生日朋友, 唔想要太多甜品所以淨係要左個12cm真係有啲後悔。佢個拿破崙真係超級好味, 首先係佢個餅皮非常酥脆, 而且佢中間有少少鬆鬆化化嘅一層一層嘅餡料, 真係特登為咗佢去新蒲崗我都會覺得係值得。Address:新蒲崗大有街33A號佳力工業大廈地舖G/F, Canny Industrial Building, 33A Tai Yau Street, San Po Kong#food #foodie #foodhk #foodiehk #新蒲崗 #美食 #新蒲崗美食 #hkrestaurant #hongkong #foodlover #香港
Address:
新蒲崗大有街33A號佳力工業大廈地舖