2018-07-10 110 views
門面設計具有中國特色,室內裝潢古典雅緻。我地一行四人,可以大快朵頤。呢個環境要不停打卡影相蒜泥青瓜,開胃可口,食落仲十十聲。而且蒜泥味好濃郁,中意蒜泥既朋友可以試下嫁口水雞味道出人意表;味濃、略麻、微辣。我唔係好食得辣,食下食下都就黎食哂成碟咁濟酸梅湯份量係一揸嫁~!!!飲極都仲有而且味道唔係死甜,酸酸甜甜夠哂開胃酸菜魚超級大碟,魚片香滑,酸菜吸收了魚香,不可錯過。酸辣的湯底也是一大特色,連喝了好幾碗,大呼過癮。需要注意的是有少量魚刺,進食時需要小心。至於招牌菜乾鍋,我地叫左秘製醬香味。醬料具風味,非常推薦。我們選了大約七八款食材。當中魷魚和豆皮尤其出色,入味且爽口;豬頸肉有嚼頭,魚腐大大塊,cp值高。最後甜品是紅糖滋耙,糯米香極濃,外層香脆內裡煙韌。

呢個環境要不停打卡影相

蒜泥青瓜

慾望酸梅 - 酸梅湯

酸梅湯份量係一揸嫁~!!!飲極都仲有
而且味道唔係死甜,酸酸甜甜夠哂開胃

酸菜魚

酸菜魚超級大碟,魚片香滑,酸菜吸收了魚香,不可錯過。

紅糖滋耙

最後甜品是紅糖滋耙,糯米香極濃,外層香脆內裡煙韌。
Type of Meal
Dinner