o係佐敦區有兩飲咖啡o既好去處, 一處係佐敦道"裕華" 對面o既Asmara, 另一處係我要講o既呢間, o係逸東酒店地庫o既Aroma.呢度係自助型式, 地方好大, 有大檯細檯同梳化, 坐得有咁舒服得咁舒服. 有報紙雜誌睇又有得上網, 淨係環境同氣氛已經贏o左唔少印象分.食物方面, 試過杯細o既Americano ($17) 同German Cheesecake ($18). Americano 夠味, 有水準, 裝咖啡o既紙杯外面包o左一層紙皮, 驚死你"辣"親隻手, 服務夠晒細心!German Cheesecake 可能唔係正宗德國式o既製法, 但芝士夠軟滑, 隱若有blue cheese o既味道, 芝士餡stuff o左西梅, 面頭有層o者厘同藍莓加龍珠果, 唔錯.食同坐都咁好, 以後梗係會多o的o黎啦! ^_^
食同坐都咁好, 以後梗係會多o的o黎啦! ^_^