2025-02-21 0 views
呢度既裝修好有港式懷舊風格, 室內既位置望落比較逼, 門口有一組二人位同一組四人位😙 吸引到我黎既原因係佢既茅苔布丁系列, 可惜去到已經賣曬, 不過試左其他野都唔錯😌焦糖香蕉布丁🍌($48)最清淡既一款, 豆腐口味既布丁加上焦糖醬同埋焦糖香蕉係穩陣既配搭☺️杏仁粟子冰蘇 🌰($128)杏仁醬佈滿係雪花冰上面, 加上粟子醬同粟子粒, 味道又幾特別同埋有驚喜, 加上有拉開膠套既瀑布效果, 好玩又好味😋酒釀蜜柑芝士布丁🍊(52)味道剛好米香味濃郁既米酒醬佈滿係芝士丁上面, 加上清甜既蜜柑兩者中和得好好, 係茅苔以外既好選擇😍呢度既甜品食得出有用心去諗過度過, 坐門口既位置有種自成一角既感覺好舒服😂

焦糖香蕉布丁🍌($48)

杏仁粟子冰蘇 🌰($128)

酒釀蜜柑芝士布丁🍊(52)

2025-02-21
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Last Night Supper