2023-02-28 918 views
2月27日到店,諗住全店主打和牛,所以用最低嘅門檻級別$469試一試,一坐低侍應就話:「QR code落單,嘢飲就出邊攞!」如是者,老公出咗去攞嘢飲,一坐低就發現有烏蠅仔,之後就到我出去攞咗嘢飲返嚟,咁坐低點啲肉啦,咁就發現枱面只得鹽同胡椒之外就冇其他啦,冇其他醬汁可以點嘅,食咗三四轉肉之後發現人哋張枱會有點將兜,原來喺出邊囉,但係職員又冇講,咁都唔緊,可能我心急冇睇清楚。主要係想講!當晚我嚟嗰啲叫做和牛,眼見同食落口都唔覺得係和牛,仲要係靭嘅咬唔開!!!另外有啲有筋嘅!其實燒肉我都食過幾間燒肉,從來冇試過食和牛會食到有筋又咬唔開囉!就算 和牛燒耐咗,都唔會靭都咬唔開嗰種!仲要第一下燒嗰啲肉係黐住個網好實,燒兩三轉,先至唔黐網!到last order嘅時候,店員同我地講有咩就落埋啦,聽完就已經即時落啦,點知無得再落,同店員講嘅時候,店員都口述落番。總括嚟講成餐飯都過千蚊食和牛,點知貼錢買難受!相比起人地唔係和牛都仲好食過呢一間!

就算 和牛燒耐咗,都唔會靭都咬唔開嗰種!

仲要第一下燒嗰啲肉係黐住個網好實,燒兩三轉,先至唔黐網!

總括嚟講成餐飯都過千蚊食和牛,點知貼錢買難受!

相比起人地唔係和牛都仲好食過呢一間!
2023-02-27