2016-11-12 167 views
周日去元朗揾好野食,找了一間西式餐廳,裝修有點特色,位置方便,又可以泊車,加上靜靜地,吾似最旺嗰幾條街成日咁嘈,不錯嘅選擇。點了黑松靈雜菌意粉,一上碟,好香黑松露味,雜菌份量比一般的多,好粗好大條,意粉好creamy味,吾知落左咩汁,整體黎講味道好夾,好好味。朋友叫了扒餐,我比較欣賞佢嘅紫薯,上碟時熱呼呼的,好香薯味,加上紫薯本身甜甜地,好正呀!好過其他只是配薯條薯角之類嗰啲,有啲新鮮感嘛!飲品點了凍咖啡,比一般餐廳的香濃,餐湯是忌廉湯,好濃好香嘅cream味,堅係好飲!配上這個香脆脆的包,好好味呀!大家可以試下價錢不算貴,我就是喜歡這些格局,容許我慢慢品嚐談天說地。
價錢不算貴,我就是喜歡這些格局,容許我慢慢品嚐談天說地。
2016-11-06