2018-08-09 2223 views
土瓜灣外賣壽司舖有好多間,最近先發現呢間,因為舖面唔大,所以成日行過都會miss 左。由於口好痕想食壽司,咁就貢入去試下。隨便影兩張menu 你地睇下,佢d menu 係貼晒係牆上面,看圖識字,岩就係外賣紙都tick落單。除左外賣多,都有得企係舖入面食既。我只可以講真係好平,魚生飯最平$40蚊有交易,去邊到揾!我叫既野係4人份量,係食到飽到唔郁得既除開每人$85左右。我最鐘意係海膽手卷$13, 超平平平海膽都幾好食,唔苦唔甘,$13 黎講佢比既份量算好多。另外都想推介鰻魚飯,當日冇叫,但之後有食過$48 蚊好平,份量超級多,好肥美,仲送麵豉湯總之,呢間壽司外賣店,CP 值超高,野食唔係話極級好食,但真心唔差

我只可以講真係好平,魚生飯最平$40蚊有交易,去邊到揾!

我叫既野係4人份量,係食到飽到唔郁得既
除開每人$85左右。

我最鐘意係海膽手卷$13, 超平平平
海膽都幾好食,唔苦唔甘,$13 黎講佢比既份量算好多。

海膽手卷
2018-06-23