2023-02-05 3041 views
話說收咗工男朋友出嚟同我去食飯,本來諗住去大角咀街市樓上間大排檔食點知太多人,即刻上返OpenRice睇吓邊度有好嘢食,結果最後揀咗行一大段路,去食一間咁嘅雞煲,喺OpenRice度睇到好評都幾多諗住冇死啦,咁咪入去坐低開席囉,正常你入到去一間食雞煲嘅店,店員都會大概同你介紹點樣order點樣食,不過唔好意思呢間店係完全任你自己自生自滅同你講多兩句都嘥氣,所以我哋就戇居居order咗個雞煲同埋個湯底,然後擺上你個枱上面就係一個雞煲+1個湯底😂😂😅然後你就會知道如果你下次再好白痴咁走入嚟呢間餐廳度食就要記住一定要食完雞煲先至好叫個湯底😆講真,雞煲就真係冇乜特別,好過佢嘅一定係多多聲,所以我都唔特別多講。不如講下個火鍋啦,呢度係用QR code點餐的,20:00入去食,牛肉剩返最差嘅嗰種,即係佢所謂嘅特級肥牛,肥牛上面嘅白色油脂多過紅肉嗰種,朋友你收三百幾蚊你俾啲咁嘅肉人哋,即係叫人下次唔好再去幫襯你,ok!!!冇牛肉食都唔緊要,咁食菜囉,真係好嘢,啲菜俾人夾晒乜都冇你都唔fill, 體諒你哋都好忙嘅,不過唔忙嗰陣就顧住企喺隔離傾偈,傾吓第二日邊個返邊個唔番,朋友你fill咗嘢先啦,全村人

冇牛肉食都唔緊要,咁食菜囉,真係好嘢,啲菜俾人夾晒乜都冇你都唔fill, 體諒你哋都好忙嘅,不過唔忙嗰陣就顧住企喺隔離傾偈,傾吓第二日邊個返邊個唔番,朋友你fill咗嘢先啦,全村人等你哋,食物種類少都唔緊要,連呢啲基本嘢都做唔好🫠🫠唔理你哋啲好評係點樣嚟,改善下呢啲嘢啦,如果唔係只會越嚟越冇人幫襯,不過我就唔會再去幫襯㗎
啦。
麻辣雞煲放題
2023-02-04
$325 (Dinner)