2024-06-19 20 views
蘑菇忌廉雞湯⭐️⭐️濃厚罐頭湯味道,有點周打的味道。生日派對自取外賣,沒有送貨服務嗎?由提貨到開餐所有食物都只餘下微溫,肉類微乾微硬,焗意粉焗飯索晒倒汗水了!超級至尊芝心批⭐️⭐️其實我淨係食意大利薄餅的,唔想浪費食物,香港薄餅免強幫襯一塊吧!嚥韌的餅邊、帶濕的餅底,摺起大大啖咬下!至尊雜錦乜都有,肉菜洋蔥青椒辣椒,味夠濃茄夠酸。千島海鮮芝心批⭐️菠蘿撞千島醬酸咪咪,小朋友最愛!原味雞中翼⭐️⭐️微辣世界雞中翼⭐️⭐️發育不良瘦猛猛細細隻,油膩黐牙煮得乾爭爭!金牌葡汁雞焗飯⭐️濕爛白飯,白雪雪的炒底,似十足金寶忌廉湯的汁,食肉滑滑咸咸的,炒飯已結成一舊磚!焗肉醬意粉⭐️⭐️味道蠻不錯,汁多肉少酸咪咪,意粉硬硬粉粉的。酥脆雞棒⭐️酥脆雞棒油淋淋厚厚粉。

蘑菇忌廉雞湯
超級至尊芝心批
千島海鮮芝心批
原味雞中翼、微辣世界雞中翼
金牌葡汁雞焗飯
焗肉醬意粉
酥脆雞棒
2024-06-19
Waiting Time
30 Minutes (TakeAway)